Gratis Elvecta Website Check®

Laat uw website gratis controleren op meer dan 70 punten en ontvang nuttige tips om uw website te verbeteren. De Elvecta Website Check® omvat alle belangrijke aspecten van een website in 2019:

  • Gebruikersgemak Design en inhoud
  • SEO Vindbaarheid in Google
  • Techniek Snelheid en beveiliging
  • Wet- en regelgeving Privacywet (AVG) en algemene voorwaarden

Waarom de Elvecta Website Check?

Het doel van Elvecta is om voor elk bedrijf een doelgerichte website te maken waar bezoekers blij van worden. Wij geven u graag tips over hoe u uw website kunt verbeteren en helpen u graag daarbij.

Aanvragen

U vraagt de Elvecta Website Check aan door uw website en e-mailadres in te vullen. U krijgt geen ongewenste nieuwsbrieven en wij verstrekken uw e-mailadres nooit aan derden.

Elvecta Website Check

Een van ons checkt uw website op meer dan 70 punten en documenteert de bevindingen.

U ontvangt gratis tips

U ontvangt binnen één werkdag een e-mail van ons met de resultaten en concrete tips. Daarnaast bieden wij u vrijblijvend aan te helpen bij het optimaliseren van uw website.

Vraag de Elvecta Website Check® nu aan!

De snel groeiende digitale technologieën zorgen voor een snel veranderend digitaal landschap op het internet. Wij controleren uw website op een aantal punten die op dit moment belangrijk zijn met betrekking tot de inhoud, gebruikerservaring en SEO (Search Engine Optimization) van uw website.

U ontvangt het resultaat van de Elvecta Website Check binnen één werkdag, waarna u meteen aan de slag kan met de tips die wij u geven om meer conversie en klanten te genereren. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op.