Hoe werkt het?

Wij zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn in drie stappen.

Stap
1

Kennismaking

  • Welk pakket past bij uw bedrijf?
  • Welke extra mogelijkheden wenst u?
  • U levert alle content die nodig is voor uw website

Stap
2

Uitvoering

  • Wij leveren de extra diensten (fotografie, logo ontwerp, etc.)
  • Wij ontwerpen uw website
  • Indien nodig nemen wij contact met u op

Stap
3

Oplevering

  • U beoordeelt de website en wij maken zo nodig aanpassingen
  • Uw e-mailadressen worden aangemaakt
  • Uw website gaat online en u ontvangt de inloggegevens

Stap 1 Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u op locatie of telefonisch bepalen we samen wat uw wensen en het doel van de website zijn. We bepalen welk pakket bij uw bedrijf past, welke extra mogelijkheden zoals fotografie en logo ontwerp u wenst en welke informatie wij nodig hebben om uw website te kunnen maken. Denk hierbij aan: de identiteit van uw bedrijf, waar uw bedrijf voor staat, welke producten of diensten u aanbiedt, contactgegevens, openingstijden, wat u wel of juist niet op uw website wilt en het uiterlijk van uw website zoals kleur en indeling. Hiernaast zullen wij altijd de klantreis in kaart brengen om uw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor uw bezoekers. Hierbij bepalen wij wat uw klant zoekt en optimaliseren wij de fases die uw klant op uw website doorloopt om tot contact of aankoop over te gaan.

Na het kennismakingsgesprek maken wij op basis van de besproken wensen en diensten vrijblijvend een offerte op.

Stap 2 Uitvoering

Indien u gekozen heeft voor het fotografiepakket komen wij bij u op locatie langs om uw bedrijf en werkzaamheden te fotograferen. Daarnaast ontwerpen wij indien gewenst uw logo tot u tevreden bent en verlenen wij de eventuele andere diensten zoals afgesproken in het kennismakingsgesprek. Daarna maken wij een .nl of .com domein aan voor uw website en ontwerpen en bouwen wij uw complete website. In deze periode van meestal enkele dagen zullen wij indien nodig contact met u opnemen als wij extra informatie nodig hebben.

Stap 3 Oplevering

Uw website is klaar voor de eerste oplevering! U beoordeelt de website en wij maken zo nodig aanpassingen. Daarna worden de e-mailadressen aangemaakt, gaat uw website online en u ontvangt de inloggegevens met instructies. Als u tevreden bent ontvangt u de factuur met de eenmalige kosten en vervolgens elke maand een factuur met de maandelijkse servicekosten. Tot slot zullen wij u vragen om een review te schrijven over uw ervaring met Elvecta en staan wij voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft.

Ja, ik wil een website!

Bekijk onze diensten Neem contact op