Onze projecten en reviews

Lees wat klanten over ons schrijven, maar bekijk ook de door ons geproduceerde websites en projecten en oordeel zelf!

Screenshot

Omschrijving

Poseidon boten Nederland importeert diverse modellen boten van Poseidon. De klant kan zelf nieuwsberichten en geformatteerde modellenpagina’s bewerken en posten.

Bekijk website

Screenshot

Omschrijving

Schilder-op-nummer.nl is een webshop gebaseerd op WooCommerce met een koppeling naar het betaalsysteem van Mollie. Schilder-op-nummer.nl levert allerlei soorten schilderijen voor hobbyisten en kinderen.

Bekijk website

Screenshot

Omschrijving

Romy Nailed it is een nagelstudio in Koog aan de Zaan. Elvecta heeft een complete website inclusief reserveringssysteem opgeleverd. Het doel van de website is om tijd te besparen doordat klanten zelf afspraken kunnen inplannen.

Bekijk website

Review

Romy Rossi
via Google


Super blij met mijn website! Erg professioneel en volledig naar wens. Nu ik een online boekingssysteem heb kunnen mijn klanten zelf hun afspraak inboeken en annuleren. Bedankt mannen!


Screenshot

Omschrijving

Bijliz geeft bijles in de regio Zaandam. Voor Bijliz heeft Elvecta een one-page website ontworpen met als doel klanten te informeren over de mogelijkheden en contactgegevens.

Bekijk website

Review

Liza Marner
via Google


Elvecta heeft een zeer mooie en gebruiksvriendelijke website voor mij ontwikkeld. De service was zeer vriendelijk en gemoedelijk en de jongens van Elvecta denken graag met je mee over de mogelijkheden. Aanrader!


Screenshot

Omschrijving

Damgraven is een aannemer en loonbedrijf uit Zeeland, waarvoor Elvecta een one-page website heeft ontworpen om nieuwe klanten en opdrachtgevers te werven.

Bekijk website

Review

Jaap Dam
via Google


De website ontwikkeld door Elvecta heeft mij verschillende nieuwe klanten opgeleverd.

Ja, ik wil ook een website!

Bekijk onze dienstenNeem contact op